Skambinkite
>Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB vidpadžiai
Greitas pristatymas
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB
12,00 €
6,00 €
Sutaupote 6,00 €
Prekės kiekis:

Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB vidpadžiai

Elektriniai šildantys vitpadžiai puikiai tinka praktiškai bet kokiems batams. Lengvai nukerpamas dydis nuo 39-45 išmieros (pažymėta kirpimo linija). 

Komplekte vitpadžių pora ir pakrovimo laidai. Vitpadžiai jungiasi prie maitinimo šaltinio (powerbank ar kito) su standartiniu USB. Gan greitai įšyla.

Ypač patogu jei pavyzdžiui žvejojate ant ledo, vedžiojate šunį, einate pasivaikščioti, sportuojate kieme. Taip pat tinkama naudoti ir namuose ar darbe jei šala kojos. 

Maloni medžiaga ir šiluma. Vitpadžiai yra daugkartinio naudojimo - galima plauti rankomis (nebijo vandens). 

Garantuojame geriausią kainą ir greičiausią pristatymą Lietuvoje!

Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB vidpadžiai turime Vilniaus sandėlyje!

Vilniuje dažniausiai pristatome tą pačią darbo dieną, kai užsakote, o visoje Lietuvoje pristato Venipak kurjeris per 1-2 darbo dienas.

Galima mokėti grynaisiais pristatymo metu, įsigyti lizingu arba apmokėti bankiniu pavedimu.

Garantuojame geriausią kainą, o jei rasite pigiau - būtinai kreipkitės ir pritaikysime papildomą nuolaidą.

Elektriniai šildomi vitpadžiai batams - šildantys batų įdėklai USB vidpadžiai
TECHNINIS APRAŠYMAS, KOMPLEKTACIJA IR SAVYBĖS

Garantija
24 mėnesiai
Pristatymas
1-2 darbo dienos
Ar galima skalbti?
Taip
Sertifikuota kokybė
Taip
Didžiausia temperatūra (C)
50°
Spalva
Juoda

Šildantys batų vitpadžiai žiemai suteikia šilumos - gera kaina

  • USB šildomi vidpadžiai: šiuose šildomuose vidpadžiuose naudojama nauja šildymo technologija, pagaminta iš patogios EVA elastinės medžiagos, gerai amortizuojanti, nešiojama šviesa, patogus šildymas su USB sąsaja naudojamas šildymui per USB laidą, didelis šildymo plotas, tolygus karštis pasiskirstymas, temperatūra iki 50 °C / 122 °F.
  • Greitas šildymas: šie plono dizaino šildomi vidpadžiai, kurių storis tik 4 mm, užtikrina maksimalų lankstumą, tolygiai paskirsto šilumą visame paviršiaus paviršiuje. Aukštos temperatūros šildymas nuo 40 iki 55 laipsnių ne tik apsaugo kojas nuo šaltų žiemų, bet ir skatina kraujotaką.
  • Valomas ir daugkartinis naudojimas: ši USB vidpadžio medžiaga pasižymi vandeniui atspariu poveikiu, yra plaunama ir daugkartinio naudojimo, plauti galite šepetėliu, neskirta skalbti mašinoje, atkreipkite dėmesį, kad po plovimo ji turi būti išdžiovinta ir prieš naudojimą turi būti visiškai išdžiovinta. Patarimai: prieš naudojimą jis turi būti visiškai išdžiūvęs ir, kai prijungiate USB maitinimo šaltinį, USB prievadą laikykite toliau nuo vandens.
  • Paprastas dydžio reguliavimas: elektrinius vidpadžius galima iškirpti pagal jūsų poreikius ir pritaikyti pagal jūsų batų dydį. Batų dydžių diapazonas nurodytas ant vidpadžių, kad jūsų pasidaryk pats patogumas, kurį reikia pasirūpinti dydžiu, ant vidpadžių yra pažymėtos linijos, lengva apipjaustyti. Tinka vyrams ir moterims 
  • Platus panaudojimo spektras ir geriausia dovana: šildomi batų vidpadžiai šildo kojas šaltą žiemą, temperatūra siekia iki 40 - 50 °C (priklausomai nuo aplinkos temperatūros pokyčių), todėl kad ir kur beeitumėte, gali jus išlaikyti šiltas, tinkantis slidinėjimui ir sportui lauke, kitoms sporto šakoms, stovyklavimui, namų ruošai, medžioklei, žygiams, žvejybai ir kt., yra geriausia Kalėdų dovana.

Šiuose šildomuose vidpadžiuose panaudota nauja šildymo technologija, pagaminta iš patogios lanksčios EVA medžiagos, su anglies pluošto šildymo laidu, išankstinio pašildymo sistema įkaista lėtai, tolygiai paskirstydama šilumą. Puikiai tinka visai veiklai lauke.

Energiją taupanti aplinkos apsauga, žema įtampa, sauga ir energijos taupymas. Šildymo laikas priklauso nuo pasirinktos baterijos. Anglies pluošto elektrinis šildymo laidas šildo įdėklą, užtikrinant tolygų šildymą, aukštą šilumos perdavimo efektyvumą, greitą kaitinimo greitį, minkštumą ir komfortą. Labai tinka įvairiai veiklai lauke.eguliuojamas dydis

batų dydžiai svyruoja nuo 35 iki 44 ir gali būti pritaikyti pagal jūsų poreikius. Dydžių diapazonas yra pažymėtas ant įdėklo, o linijos yra pažymėtos ant įdėklo, kad būtų lengviau pjauti. Tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Šildymas per USB sąsają

šildymas patogus dėl USB sąsajos. USB lizdas, vienas USB maitinimo laido galas yra prijungtas prie kompiuterio USB lizdo, o kitas – prie įdėklo. Lengva naudoti, tiesiog apsiaukite batus ir prijunkite maitinimą, kad galėtumėte mėgautis šiluma. Daugiau nešaltų kojų!

Skatina kraujotaką

Šildomas vidpadis ne tik apsaugo pėdas nuo pažeidimų šaltomis žiemomis, bet ir skatina kraujotaką bei turi didelę naudą organizmui.

Plaunamas ir daugkartinis

šildomus įdėklus galima valyti. Prieš naudodami juos išdžiovinkite (neplaukite mašinoje). Perdirbimo tikslais juos galima valyti vandeniu, tačiau prijungdami USB maitinimą laikykite sąsają nuo vandens. Šildomi vidpadžiai pritaiko atitinkamą dydį prie pėdos dydžio Platus pritaikymo spektras

Šie patogūs vidpadžiai tinka visų rūšių avalynei, tokiai kaip sportiniai batai, auliniai batai, odiniai batai, medvilniniai batai ir kt. Juos galima avėti atliekant veiklą viduje ir lauke, atliekant namų ruošos darbus, žvejojant, slidinėjant, žygiuojant, dirbant ir pan.

 Platus pritaikymas

šildo vidpadį, kuris gali išspręsti jūsų pėdų problemą šaltomis dienomis ir išlaiko jūsų pėdas šiltas visą žiemą, neprakaituojant. Jis naudojamas labai įvairiai, įskaitant daugybę žiemos pramogų, tokių kaip medžioklė, slidinėjimas, važinėjimas motociklu, kopimas į kalnus ar žygiai pėsčiomis. Mes tvirtai tikime, kad šildomas vidpadis turi būti tobulas pasirinkimas jums! 

Šildymas yra tolygus ir greitas, apsaugo kojas nuo šalčio ir skatina kraujotaką, todėl tai  puikus dovanos pasirinkimas.

PIRKĖJŲ ATSILIEPIMAI APIE ŠIĄ PREKĘ

palikti atsiliepimą apie šią prekę

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.