Skambinkite
>>>Lietos WOK keptuvės profesionalams

Lietos WOK keptuvės profesionalams

  • Vokiškos Lotan WOK  keptuvės dažnai ir pagrįstai vadinamos geriausiomis pasaulyje. Tai rankomis Vokietijos gamyklose lietos profesionalams ir gurmanams namuose skirtos gilios wok stiliaus keptuvės su atsparia karščiui rankena. Patentuotas lotano ir titano mišinys ilgus metus tobulintas laboratorijose. Todėl rezultatas gavosi puik...

  • Vokiškos Lotan WOK  keptuvės dažnai ir pagrįstai vadinamos geriausiomis pasaulyje. Tai rankomis Vokietijos gamyklose lietos profesionalams ir gurmanams namuose skirtos gilios wok stiliaus keptuvės su atsparia karščiui rankena. Patentuotas lotano ir titano mišinys ilgus metus tobulintas laboratorijose. Todėl rezultatas gavosi puikus – keptuvės yra ne tik labai tvirtos, atsparios įbrėžimams, šilumai, nesideformuoja, tačiau ir tolygiai bei labai efektyviai paskirsto šilumą. Viso patikima Lotan® keptuvių danga sudaryta iš 5 sluoksnių: Lietas aliuminis apdirbtas abrazyvo srautu + Titano oksido sluoksnis + Antikorozinis sluoksnis + Tvirtas sluoksnis su mineralų dalelėmis + Nelimpantis sluoksnis.  

    Apvalaus dugno wok keptuvės, kurios yra labai populiaros Azijos šalyse ir plačiai naudojamos. Su wok keptuvėmis galėsite pagaminti norimus rytų šalių patiekalus per kelias minutes. 

    Daugiau apie WOK keptuves ir jų savybes galite skaityti šio puslapio apačioje. 

Rūšiuoti pagal:

 Nėra aktyvių prekių.

Mūsų parduotuvėse taip pat galite įsigyti
  • Jei rūpinatės kūno linijomis, tikriausiai girdėjote apie kinišką „Wok“ keptuvę. Joje paruoštas maistas yra nekaloringas ir gardus, nes kepamas aukštoje temperatūroje, beveik be riebalų ir itin trumpai.  

    • „Wok“ keptuvė yra apskrita, gana aukšta, išgaubtu dugnu ir plonomis sienomis. Dėl to virš ugnies įkaista itin greitai – mėsą joje galima iškepti vos per porą minučių, o daržoves – per kelias sekundes.  
    • Kadangi taip greitai iškepa, daržovės išlieka traškios, išsaugo natūralų aromatą ir labai daug naudingųjų medžiagų bei vitaminų.  
    • Svarbiausia – kepamus produktus smulkiai supjaustyti ir kepti iš eilės.  
    • Visus ingredientus reikėtų pasiruošti iš anksto. „Wok“ keptuvėje kepama taip greitai, kad pastačius ją ant viryklės valyti ir pjaustyti laiko tikrai nebebus.  
    • Į „Wok“ keptuvę negalima dėti per daug produktų – inde sumažės temperatūra, ir maistas pradės virti ar troškintis, todėl patiekalas nebebus traškus. Optimalus produktų kiekis keptuvėje – 200–300 g.  
    • Kepant produktus reikia nuolat maišyti. Galima tai daryti mentele arba dažnai krestelint keptuvę į viršų, kad į žemiausią, t. y. karščiausią piltuvėlio formos indo vietą patektų vis kiti gabaliukai ir maistas greičiau bei tolygiau keptų.  
    • Prieš kepimą „Wok“ keptuvėje mėsą patartina supjaustyti (skersai raumenų) mažais gabaliukais ir pamarinuoti.  
    • Daržovės paprastai pjaustomos plonais šiaudeliais – kuo kietesnė daržovė, tuo plonesniais. Kiečiausios daržovės į keptuvę dedamos pirmiausia.  
    • Kadangi visi produktai „Wok“ keptuvėje yra nuolat maišomi, riebalų reikia visai nedaug – vienai porcijai iškepti gana vieno šaukšto aliejaus. 
Greitas pristatymas
1-2 darbo dienos su VENIPAK kurjeriu
Operatyvi pagalba telefonu
7 dienas per savaitę; 8.00 — 21.00 val.
Įvairūs atsiskaitymo būdai
Banko pavedimu arba grynaisiais pristatymo metu