THOMAS WAVE XT yra pakankamai senas (2016m)  Rusijos rinkai skirtas modelis, tačiau dabar jau jį galima įsigyti ir Lietuvoje. Kitur Europoje šis modelis mūsų žiniomis nėra parduodamas. Tai gali pasirodyti keista, tačiau viskas yra daug paprasčiau. Iš tiesų, tai labai geras ir patikimas siurblys, kaip beje ir visi kiti Thomas plaunantys siurbliai – nes atkreipkite dėmesį, kad jie visi yra vienodi (skiriasi tik korpuso spalva ir komplektacija). Taigi Europoje šis modelis nėra parduodamas ir juolabiau populiarus, nes prie populiariųjų modelių pridėjus vieną ar kitą antgalį – būtų gaunama ta pati arba netgi geresnė komplektacija už gerokai patrauklesnę kainą.

Pavyzdžiui galime pateikti Lietuvoje vieną populiariausių Thomas PET&Family modelį (kaina dėl gausios konkurencijos šiuo metu apie 230 eurų). Jeigu prie jos papildomai pridėsite naturalaus plauko sauso valymo antgalį (45 eurai) – jūs gausite netgi didesnę komplektaciją ir funkcionalumą. Taip jūs gausite netgi 2 antgaliais daugiau (kilimų ir baldų), taigi netgi geresnį siurblį su daugiau galimybių, tik būtų kita spalva. + Lengva paskaičiuoti, kad tokio komplekto kaina yra net 20-30% geresnė nei įsigyjant iškart THOMAS WAVE XT modelio siurblį. Matyt tai matydami Europiečiai ir renkasi sau įprastus modelius, bei papildomai jau pagal savo poreikius parenka asmeniškai reikalingus antgalius.

Svarbu, kad jeigu jau turite įsigiję Thomas siurblį – jo komplektaciją taip pat galima bet kada papildyti. Thomas turi platų antgalių asortimentą. Kreipkitės į konsultantus ir jie padės rasti antgalius kiekvienai problemai, su kuria susiduriate buityje. Pavyzdžiui kriauklės antgalis, jei jūsų namuose vis iškyla problemų su užsikimšusiais vamzdžiais – taip pat vos už kelis eurus gali padėti patogiai spręsti. Tad būtinai kreipkitės ir įvardinkite, ko ieškote – o patyrę konsultantai įsiklausys ir pasiūlys tinkamiausius sprendimus.

Thomas plaunantys siurbliai su aqua box dėžute (nesvarbu kurį modelį bepaimtume, ar tai būtų THOMAS THOMAS WAVE XT ar Thomas PET&Family) turi net 5 atskirus filtrus, pro kuriuos oras turi praeiti. Taigi perėjęs per vandenį ir kitus filtrus jis į kambarį grįžta ne tik, kad be dulkių, bet netgi švaresnis negu buvo ir visi oru plintantys alergenai būna pašalinami.

Thomas siurbliai yra galingi. Siurbliai yra 1700W ir turi didelę trauką. Kadangi šiam Europos gamintojui dėl patentuotos technologijos yra taikoma išimtis iš Europos Sąjungos apribojimų – galime drąsiai sąkyti, kad tai yra ko gero galingiausi namams tinkantys siurbliai Europoje ir daugelį konkurentų galia lenkia net 3 kartus.

Jeigu tik kiltų klausimų dėl Thomas siurblių – visada prašome kreiptis į VokiškosIdėjos konsultantus. Jau daugelį metų esame lyderiai, kurie specializuojasi kokybiškuose plaunančiuose siurbliuose ir visada esame pasiruošę padėti. Laukiame jūsų Vilniaus parduotuvėje arba susisiekite kitais jums patogiais būdais ir pasistengsime padėti.