Ar esate pasiruošę dėl spalvos permokėti apie 100 eurų (?) - taip būtų galima sutrumpinti visą šią apžvalgą. Mat THOMAS LORELEA XT 1700W yra Rusijos rinkai skirtas modelis, tačiau dabar jau jį galima įsigyti ir Lietuvoje. Kitur Europoje šis modelis mūsų žiniomis nėra parduodamas. Tai gali pasirodyti keista, tačiau viskas yra daug paprasčiau. Iš tiesų, tai labai geras ir patikimas siurblys, kaip beje ir visi kiti Thomas plaunantys siurbliai – nes atkreipkite dėmesį, kad jie visi yra vienodi (skiriasi tik korpuso spalva ir komplektacija). Taigi Europoje šis modelis nėra parduodamas ir juolabiau populiarus, nes prie populiariųjų modelių pridėjus vieną ar kitą antgalį – būtų gaunama ta pati arba netgi geresnė komplektacija už gerokai patrauklesnę kainą.

Pavyzdžiui galime pateikti Lietuvoje vieną populiariausių Thomas PET&Family modelį (kaina dėl gausios konkurencijos šiuo metu apie 230 eurų). Jeigu prie jos papildomai pridėsite langų plovimo antgalį su šluoste (bendra kaina 26 eurai) ir apvalų antgalį skirtą dulkėms valyti (7 eurai) – jūs gausite lygiai tą patį funkcionalumą, tokį pat tik skirtingos spalvos siurblį ir tuos pačius antgalius – tik įsigytus atskirai. Lengva paskaičiuoti, kad tokio komplekto kaina yra 20-30% geresnė nei įsigyjant iškart THOMAS LORELEA XT 1700W modelio siurblį. Matyt tai matydami Europiečiai ir renkasi sau įprastus modelius, bei papildomai jau pagal savo poreikius parenka asmeniškai reikalingus antgalius.

Thomas Lorelea XT 1700W siurblys
Thomas siurbliai internetu

Svarbu, kad jeigu jau turite įsigiję Thomas siurblį – jo komplektaciją taip pat galima bet kada papildyti. Thomas turi platų antgalių asortimentą. Kreipkitės į konsultantus ir jie padės rasti antgalius kiekvienai problemai, su kuria susiduriate buityje. Pavyzdžiui kriauklės antgalis, jei jūsų namuose vis iškyla problemų su užsikimšusiais vamzdžiais – taip pat vos už kelis eurus gali padėti patogiai spręsti. Tad būtinai kreipkitės ir įvardinkite, ko ieškote – o patyrę konsultantai įsiklausys ir pasiūlys tinkamiausius sprendimus.

Thomas plaunantys siurbliai su aqua box dėžute (nesvarbu kurį modelį bepaimtume, ar tai būtų THOMAS LORELEA XT ar Thomas PET&Family) turi net 5 atskirus filtrus, pro kuriuos oras turi praeiti. Taigi perėjęs per vandenį ir kitus filtrus jis į kambarį grįžta ne tik, kad be dulkių, bet netgi švaresnis negu buvo.

Thomas siurbliai yra galingi. Siurbliai yra 1700W ir turi didelę trauką. Kadangi šiam Europos gamintojui dėl patentuotos technologijos yra taikoma išimtis iš Europos Sąjungos apribojimų – galime drąsiai sąkyti, kad tai yra ko gero galingiausi namams tinkantys siurbliai Europoje ir daugelį konkurentų galia lenkia net 3 kartus.

THOMAS LORELEA XT komplektacija yra ypatinga langų plovimo antgaliu. Kaip ir rašėme - jį galima pridėti, prie bet kurio kito modelio siurblio. Antgalis puikiai atlieką savo darbą, tiesa nėra patogus jei jūsų langai yra aukštesni, nes tada siurblio žarna gali maišyti patogiai viską pasiekti, o pats siurblys su vandeniu yra sunkus ir jį kelti yra nepatogu. Taigi iš praktikos šį antgalį rekomenduojame tik tada, kai langai yra žemi, kitais atvejais geriau yra įsigyti rankinius Thomas langų valytuvus.

Jeigu tik kiltų klausimų dėl Thomas siurblių – visada prašome kreiptis į VokiškosIdėjos konsultantus. Jau daugelį metų esame lyderiai, kurie specializuojasi kokybiškuose plaunančiuose siurbliuose ir visada esame pasiruošę padėti. Laukiame jūsų Vilniaus parduotuvėje arba susisiekite kitais jums patogiais būdais ir pasistengsime padėti.

Daugiau siurblių galite peržvelgti čia. Ieškote plaunančių dulkių siurblių? Peržvelkite mūsų asortimentą.