Tėvai žino ir turbūt visi sutiks su taisykle, kad norint turėti gerą dieną su kūdikiu, jums tikrai reikės puikių pusryčių, pietų ir vakarienės. Žinome ir tai, kad kasdienė maisto gamyba kainuoja daug laiko ir pastangų, o jų pritrūkus nuslystama į brangius arba nelabai vertingus sprendimus.

Taigi čia į pagalbą ateina kokybiški Beaba variantai, su kuriais lengvai, sveikai ir kokybiškai garuose pagaminsite savo mažyliui maistą. Beaba Babycook kombainai leidžia jums maistą gaminti labai greitai, o galiausiai vieno mygtuko paspaudimu paversti jį tyrele ar sriuba + išlaikant maisto savybes, vitaminus ir kitą būtiną vertę kūdikiams.Paprastai kalbant - jūs per porą minučių pagaminate maistingą, šviežią bei mažyliui tinkantį ir patinkantį maistą (nuo mėsos ar lašišos, iki moliūgo, uogų, bulvės, grikių ar žirnelių... galimas itin platus racionas).

Tai realiai paskaičiavus laiką ar tyrelių iš parduotuvės kainą, daugeliui atrodo priimtinas sprendimas, kuris dažniausiai tiesiog susiveda į kokybę. Su buitine technika dirbu jau daugiau nei 10 metų - tačiau niekas man nėra dėkojęs taip už jokį dulkių siurblį ar masažuoklį, kiek visi draugai jau po pirmų kartų, kai išbandydavo kombainus. Jie tikrai veikia, padeda, kainuoja palyginus nedaug ir yra šiuolaikinis privalomas sprendimas jei norite pasilengvinti, tačiau kartu ir aukštame kokybės lygyje išlaikyti savo buitį, atsiradus mažyliui.

Ir tada kyla klausimas, kaip iš didžiulio Beaba Babycook asortimento išsirinkti geriausią asistentą virtuvėje. Šiandien palyginsime du pagrindinius ir daugeliu atveju geriausius kūdikių maistui skirtus premium klasės „Béaba Babycook®“ modelius - „Neo“ ir „Solo“.

Kuo šie „Babycook®“ modeliai skiriasi?

Beaba „Babycook® Neo“ dubuo yra 150 ml didesnis už „Babycook Solo“ ir yra pagamintas iš stiklo, o ne iš stiklo pluošto. Paprastai stiklas yra patvaresnis ir turi didesnį atsparumą mikro įbrėžimams. Tačiau šiandien plastikas savo praktinėmis savybėmis nėra prastesnis nei stiklas (kaip minimum kūdikių maisto gamybos prietaisams Europoje tikrai keliami rimti reikalavimai) ir yra naudojamas daugelyje virtuvės prietaisų. Tai saugu, tačiau laikoma mažiau ekologiška perfekcionizmo prasme.

Bet jei jums svarbu, kad joks plastikas nesiliestų su kūdikio maistu, „Babycook® Neo“ turi viską, kas reikalinga. Taip pat Neo modelio atskirai įsigyjamas priedas grūdams ir kruopoms yra iš nerūdijančio plieno (priedo komplekte nėra, bet ~70% žmonių jį įsigyja, nes jis naudojamas labai dažnai ir smarkiai stiprina galimo raciono pasirinkimą). Solo modelyje šį priedą taip pat galima įsigyti, tik jis yra pagamintas iš karščiui atsparaus plastiko.

Gan svarbu, jog NEO kombainą kiek lengviau valyti, nes prieiga prie garų generatoriaus yra atvira, o Solo modelyje uždaro tipo.

Beaba Babycook NEO modelyje gamintojai teigia, jog pavyko išsaugoti dar daugiau maistinių medžiagų. Naujoji patentuota Neo garų sistema sutaupo dar daugiau maistinių medžiagų, palyginti su kitais modeliais. (Liekant objektyviais – tai labai sunku pamatuoti – maistelis atrodo kokybiškas su abiem kombainais ir skirtumo vizualiai ar net skonio prasme reiktų ieškoti laboratorijų lygmenyje).

Ašmenys! Štai kur kūrėjai Beaba sugalvojo naują nerūdijančio plieno peiliukų formatą. Pagrindinis skirtumas nuo Solo modelio yra dvigubas mentės pakreipimas. Iš praktikos – veikia kiek greičiau.

Ką norime pasakyti – tikrai ne veltui Beaba Solo modelis tiek metų yra laikomas kokybiškiausiu pasirinkimu rinkoje + jis turi gausybę spalvų ir tikrai pasiteisina ir tik pabandžius tampa numeris 1 pagalbininku tėvams. Taip pat svarbu – puiki kaina. Tačiau pagaliau po tiek metų rinkoje vyravusios tylos – Beaba kokybiškai patobulino prietaisą ir padarė jį dar geresniu.

Taigi Beaba Babycook Solo yra labai geras, kainuoja daugeliu atveju netgi tiek pat kiek vidutinės kokybės alternatyvos. Jis buvo laikomas geriausiu nuo pat gamybos pradžios prieš beveik 10 metų (žinoma buvo ne kartą atnaujintas) ir liko toks iki pat 2019 metų. Tačiau dabar geriausio vardą ir pagalbos virtuvėje estafetę perima naujas ir geresnis Beaba NEO modelis.

Ieškant pagalbininko virtuvėje už gerą kaina, kuris puikiai atliktų darbą – Beaba Solo turbūt yra geriausias pasirinkimas. Jeigu ieškosite geriausio kombaino skirto kūdikių maistui ruošti – tuomet nr. 1 pasirinkimas yra Beaba NEO modelis. O jeigu tik kiltų klausimų - praneškite mums ir pasistengsime padėti.