Thomas Wave XT modelis yra geras siurblys, tačiau visi Thomas siurbliai yra geri, taigi kuo jis skiriasi nuo kitų? Iš tiesų tai mažiausią komplektaciją turintis Thomas plaunantis siurblys. Nieko keisto, kad šis siurblys Europoje neparduodamas ir yra skirtas Rusijos rinkai, tačiau kadangi kartais pasirodo ir pas mus – reiktų jį apžvelgti ir palyginti su Europai skirtu Thomas PET&Family plaunančiu dulkių siurbliu.

Iš karto pažvelgus į siurblio parametrus, matome, kad jie yra vienodi. Tas pats variklis, galia, pompa, ratukai ir visą kitą. Iš tiesų jei vieno siurblio korpusą uždėtume kitam, jie pilnai apsikeistų ir niekaip neitų atskirti. Taigi vienintėlis skirtumas yra – korpuso spalva.

Tačiau komplektacijoje jau yra gausybę skirtumų. Thomas Wave XT modelis turi 4 antgalius, o Pet modelis 6. Svarbiausias skirtumas ir yra, jog Thomas Wave XT siurblys neturi antgalio baldų plovimui (kaina įsigyjant atskirai 19 eurų) ir Turbo antgalio (kaina įsigyjant atskirai 44 eurų).

Dar vienas svarbus kriterijus renkantis siurblį – kaina. Thomas Wave XT kainuoja 260 eurų. Thomas PET 229 eurus. Kaip ir visi Europai neskirti modeliai – Europoje jie tampa brangesni.

Kartais žmonės klausia mūsų – ką reiškia tai, jog siurblys neskirtas Europai. Skirtumų praktiškai nėra – tiesiog neaiškiais būdais atvykstant jie tampa brangesni. Pavyzdžiui Vokietijoje (Thomas gimtinėje) nerasite prekyboje šio modelio jokioje parduotuvėje – net Amazon.de ar kitose nėra ir nėra jo buvę. Ir neveltui.

Taigi Lietuvoje įsigyti Thomas Wave XT  Lietuvoje tiesiog neapsimoka. Jūs permokate ir gaunate blogesnę komplektaciją. Daug geriau norint tiesiog kreiptis ir pašalinti ar pridėti kokį antgalį ir rinktis Europai skirtus modelius. Tarkime už tą pačią sumą galėtumėte įsigyti dar ir dulkių + langų valymui skirtus antgalius ir vistiek gautųsi pigiau ir aišku geriau.

Pateikiame jums lentelę, kad dar akyvaizdžiau matytumėte skirtumus ir neapsigautumėte. O jeigu tik kiltų klausimų dėl Thomas Wave XT modelio – būtinai kreipkitės ir padėsime rasti geriausią asmeniškai jūsų poreikius atitinkantį sprendimą. 

+ Parašykite mums savo poreikius, galbūt galima pakeitus vieną ar kitą antgalį asmeniškai jums rasti geriausią sprendimą už geriausią kainą!

SavybėThomas Pet and FamilyThomas Wave XT
Galia1700W1700W
Įsiurbimo galia300W300W
Dydis55x39x48cm55x39x48cm
Korpuso spalvaOranžinėRaudona
Parketo plovimo antgalis (38Eur)--
Kilimų plovimo antgalis (32 Eur)++
Baldų plovimo antgalis (19 Eur)+-
Natūralaus plauko antgalis (39 Eur)-+
Kilimų/kietų grindų antgalis (33 Eur)++
Turbo antgalis (44 Eur)+-
Baldų antgalis (18Eur)++
Plyšių antgalis (4 Eur)+-
1 Maišelis  - 6L+-
Maišelio laikiklis (6 Eur)+-
Valymo priemonė Protex (10 Eur)++
Bluetooth valdymas (32 Eur)--
Cicloninė dežutė (89 Eur)--
Vidutinė rinkos kaina229 Eur257 Eur