Skambinkite
>>Rowenta siurblių maišeliai

Rowenta siurblių maišeliai

Dulkių maišeliai skirti ROWENTA siurbliams. Vokiški ir geriausiais Europoje pripažinti siurblių maišeliai tinkantys ROWENTA dulkių siurbliams dabar patrauklia kaina. ROWENTA dulkių siurblių maišeliai tarnauja dar ilgiau, nes yra daugiasluoksniai ir taip neleidžia maišeliui užsikimšti. Aukščiausios kokybės ROWENTA dulkių siurblių keičiami maišeli...
Dulkių maišeliai skirti ROWENTA siurbliams. Vokiški ir geriausiais Europoje pripažinti siurblių maišeliai tinkantys ROWENTA dulkių siurbliams dabar patrauklia kaina. ROWENTA dulkių siurblių maišeliai tarnauja dar ilgiau, nes yra daugiasluoksniai ir taip neleidžia maišeliui užsikimšti. Aukščiausios kokybės ROWENTA dulkių siurblių keičiami maišeliai siurbliams internetu ir parduotuvėje. Kreipkitės ir mūsų konsultantai padės rasti jūsų siurbliui tinkamus ROWENTA maišelius.
Rūšiuoti pagal:

 Nėra aktyvių prekių.

Mūsų parduotuvėse taip pat galite įsigyti
Maišiukai ROWENTA dulkių siurbliams Daugiau nei 40 metų patirties gaminant aukščiausios klasės priedus ROWENTA ir kitų gamintojų dulkių siurbliams. Vokietijos vartotojų organizacija "Stiftung Warentest", 2016 m. liepos mėnesį atlikus bandymus su skirtingų gamintojų dulkių siurblių maišeliais, pripažino šiuos ROWENTA dulkių siurblių maišelius geriausiais. Universalūs ROWENTA dulkių siurblių maišiukai labai gerai surenka ir sulaiko purvą, dulkes, alergenus ir gyvūnų plaukus, todėl valant namus jie yra patikimi dulkių siurblių padėjėjai. Maišeliai ROWENTA dulkių siurbliams sukurti atsižveROWENTAiant į vartotojų poreikius bei naujausias rinkoje technologijas, todėl juos labai paprasta naudoti, jie pasižymi patvarumu bei funkcionalumu.  Susisiekite su mumis ir patarsime, kuris maišelis tinkamas jūsų ROWENTA dulkių siurbliui.
Greitas pristatymas
1-2 darbo dienos su VENIPAK kurjeriu
Operatyvi pagalba telefonu
7 dienas per savaitę; 8.00 — 21.00 val.
Įvairūs atsiskaitymo būdai
Banko pavedimu arba grynaisiais pristatymo metu