Skambinkite
>>1 greitieji Covid 19 testai Singclean - Covid testas iš artimosios nosies su koloidiniu auksu
Greitas pristatymas
1 greitieji Covid 19 testai Singclean - Covid testas iš artimosios nosies su koloidiniu auksu
1 greitieji Covid 19 testai Singclean - Covid testas iš artimosios nosies su koloidiniu auksu
1 greitieji Covid 19 testai Singclean - Covid testas iš artimosios nosies su koloidiniu auksu
0,49 €
Prekės kiekis:

1 greitieji Covid 19 testai Singclean - Covid testas iš artimosios nosies su koloidiniu auksu

Jautrumas: 97,99% Specifiškumas: 99,71% Tikslumas: 99,20% Patikimi ir kokybiški Europoje sertifikuoti Singclean testai - yra vienas populiariausių pasirinkimų ir Lietuvoje.  Greitasis Covid 19 antigeno testas atliekamas artimojoje nosies dalyje, su negiliu pagaliuku paimant mėginį iš nosies priekio.  Testai supakuoti po 1vnt. Pakuotėje rasite visą pilną paketą atlikti 1 testui.  Didmeninė ir mažmeninė prekyba Covid 19 testais ir apsaugos priemonėmis.

Garantuojame geriausią kainą ir greičiausią pristatymą Lietuvoje!

1 greitieji Covid 19 testai Singclean - Covid testas iš artimosios nosies su koloidiniu auksu turime Vilniaus sandėlyje!

Vilniuje dažniausiai pristatome tą pačią darbo dieną, kai užsakote, o visoje Lietuvoje pristato Venipak kurjeris per 1-2 darbo dienas.

Galima mokėti grynaisiais pristatymo metu, įsigyti lizingu arba apmokėti bankiniu pavedimu.

Garantuojame geriausią kainą, o jei rasite pigiau - būtinai kreipkitės ir pritaikysime papildomą nuolaidą.

1 greitieji Covid 19 testai Singclean - Covid testas iš artimosios nosies su koloidiniu auksu
TECHNINIS APRAŠYMAS, KOMPLEKTACIJA IR SAVYBĖS

Gamintojas
SINGLEAN
Pristatymas
1-2 darbo dienos
Tipas
Greitasis testas
Sertifikuota kokybė
Taip
Europos CE kokybės sertifikatas
Yra
Kokybės sertifikatai
Taip
Kiekis pakuotėje
1

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA leiskite testo kasetei, antigeno ekstrahavimo buferiui ir mėginiui prieš testavimą pasiekti kambario temperatūrą (15-30 ° C). išimkite testo kasetę iš sandarios pakuotės ir panaudokite kai tik galėsite. Geriausi rezultatai gaunami kai kasetė panaudojama per 60 min. nuo išėmimo iš pakuotės; viską sudėti ant švaraus ir sauso paviršiaus; paprašykite paciento pašalinti sekretą iš priekinės nosies landos, laikykite galvą šiek tiek atlenktą, švelniai ir labai lėtai įkiškite medvilninį tamponėlį į nosies landą, turite pasiekti užpakalinę nosies landą. Laikykite kelias sekundes tamponėlį, kad jis įsigertų sekreto ir švelniai sukiodami ištraukite; antigenų ištraukimo mėgintuvėlį uždėkite ant darbastalio (pakuotę panaudokite kaip darbastalį). Išspauskite ekstrahavimo buferio buteliuką, kad buferis laisvai lašėtų į antigenų ištraukimo mėgintuvėlį neliesdamas mėgintuvėlio krašto. Į antigeno ištraukimo mėgintuvėlį įpilkite visą antigeno ekstrahavimo tirpalą (buferinį skystį) (apie 450 ul); įdėkite mėginio tamponėlį į antigeno ištraukimo mėgintuvėlį, į iš anksto supiltą antigeno ekstrahavimo buferinį skystį ir pasukite tamponą maždaug 10 kartų, o tampono galvutę prispauskite prie mėgintuvėlio sienos, kad iš tamponėlio išsiskirtų kiek galima daugiau mėginio medžiagos, tada leiskite jam pastovėti maždaug 1 minutę; išimdami tamponą, spauskite tampono galiuką prie sienelės, kad iš tamponėlio pasišalintų kiek galima daugiau skysčio. Panaudotus tamponus šalinkite pagal biologiškai pavojingų atliekų šalinimo metodus; ant antigeno ištraukimo mėgintuvėlio uždėkite lašintuvo galvutę, sandariai uždarykite ir palikite pastovėti maždaug 1 minutę; išimkite tyrimo kasetę iš sandaraus maišelio ir kuo greičiau panaudokite ją; kasetę padėkite ant švaraus ir lygaus paviršiaus; į testo kasetės ėminio duobutę įpilkite 3 lašus (apie 100 ul, galite naudotis pipete) skysčio mišinio ir paleiskite laikmatį; palaukite, kol bus gautas tyrimo rezultatas. Rezultatą reikia įvertinti per 15 minučių. Nevertinkite rezultato po 20 minučių; REZULTATŲ AIŠKINIMAS TEIGIAMAS: esant C juostelei, išryškėja T juostelė, bandymas parodo, ar mėginyje yra COVID-19 (SARS-CoV-2) antigeno. Rezultatas dėl COVID-19 yra teigiamas. NEIGIAMAS: jei yra tik C juostelė, o T juostelėje nėra tamsiai raudonos spalvos, rodo, kad mėginyje neaptiktas joks COVID-19 (SARS-CoV-2) antigenas. Rezultatas yra neigiamas. NEGALIOJANTIS: kontrolinė linija nepasirodo. Nepakankamas mėginio tūris arba neteisingi procedūriniai metodai yra dažniausios priežastys, kodėl neatsiranda kontrolinė linija. Peržiūrėkite procedūrą bei pakartokite testą su nauju testu. Jei problema neišsisprendžia, nedelsdami nutraukite testo rinkinio naudojimą ir susisiekite su vietiniu platintoju.

PIRKĖJŲ ATSILIEPIMAI APIE ŠIĄ PREKĘ

palikti atsiliepimą apie šią prekę

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.