Skambinkite
>>>Žąstinis kraujospūdžio matuoklis Omron M2 Classic
55,00 €
Prekės kiekis:
Pratęsta garantija 

Žąstinis kraujospūdžio matuoklis Omron M2 Classic

Patikimas it tikslus OMRON kraujospūdžio matuoklis parodo pagrindinius kraujospūdžio duomenis. Jis veikia su elementais ar įjungus į elektros tinklą su papildomai įsigyjamu adapteriu.

Omron M2 – tai optimalus kainos ir kokybės santykis.

Pilnai automatinis kraujopūdžio matuoklis;
Nereguliaraus pulso indikatorius
Intellisence technologija;
30 paskutinių matavimų atmintis

Garantuojame geriausią kainą ir greičiausią pristatymą Lietuvoje!

Vilniuje dažniausiai pristatome tą pačią darbo dieną, kai užsakote, o visoje Lietuvoje pristato Venipak kurjeris per 1-2 darbo dienas.

Galima mokėti grynaisiais pristatymo metu, įsigyti lizingu arba apmokėti bankiniu pavedimu.

Garantuojame geriausią kainą, o jei rasite pigiau - būtinai kreipkitės ir pritaikysime papildomą nuolaidą.

Kartu galima įsigyti šias prekes su nuolaida

Thomas langų adapteris + šluostė


Žąstinis kraujospūdžio matuoklis Omron M2 Classic
TECHNINIS APRAŠYMAS, KOMPLEKTACIJA IR SAVYBĖS

Gamintojas
Omron
Modelis
M2 Classic
Pagaminta
Japonijoje
Garantija
60 mėnesių
Ar galima pratęsti garantiją
Taip, iki 7 metų (2+5)
Pristatymas
1-2 darbo dienos
Svoris (Netto)
0,764 kg
Vartotojo instrukcija
Lietuviška
Maitinimas
Baterija
Medicininis produktas
Taip
WHO klasifikacija (pasaulio sveikatos organizacijos)
Yra
Matavimų istorija
Yra
Ekranas
LCD
Veržiamasis raištis
22-32 cm
Baterijų keitimo indikatorius
+
Pulso matavimo funkcija
+
Data laikas
+

OMRON M2 sąvybės ir garantija

„Intellisense“ pripūtimo technologija: tai tikslumas, greitas ir patogumas matavimas. Ši technologija padeda žmonėms stebėti ir kontroliuoti kraujospūdį. „Intellisense“ pripūtimo technologija nustato reikiamą oro pripūtimo lygį kiekvienam matavimui individualiai, todėl oro niekada nebus pripūsta daugiau nei reikia.

Spaudimo kontrolės sistema. Ši sistema optimaliai parenka oro pripūtimo į rankovę greitį, todėl jūs jausite tik švelnų spaudimą rankoje. Ši sistema veikia kartu su „IntelliSense“ pripūtimo technologija.

Teisingo rankovės uždėjimo sistema. Matuojant kraujospūdį automatiniais kraujospūdžio matuokliais dažnai pasitaikanti problema yra netikslūs matavimo parodymai dėl netinkamai naudojamo prietaiso, taip gali nutikti ir dėl netinkamo rankovės apvyniojimo ar per mažo užveržimo. Tačiau su nauja OMRON teisingo rankovės uždėjimo sistema to išvengsite. Matuoklis ekrane parodys, ar teisingai buvo uždėta rankovė, tam, kad būtų gauti tikslūs matavimo rezultatai.

Nereguliaraus širdies ritmo indikatorius. Šiuo ženkliuku pažymėti kraujospūdžio matuokliai turi unikalų algoritmą aptikti nereguliarų pulsą. Nereguliarus pulsas gali turėti įtakos matavimo rezultatų tikslumui. Nereguliaraus pulso algoritmas automatiškai nustato, ar matavimas yra galimas ar turi būti pakartotas. Jei nereguliaraus pulso dažnis priimtinas (nedidelis), tai ekrane bus matomi rezultatai kartu su nereguliaraus pulso ženklu. Jei nereguliaraus pulso dažnis klaidins rezultatus, jie nebus rodomi. Bus rodomas tik nereguliaraus pulso ženklas.

Kraujospūdžio lygio indikatorius. Ekrane pasirodo liniuotė, kuri praneša apie aukštesnį negu norma spaudimą ir galimą hipertenzijos pavojų. Jūs tiksliai nežinote, ką reiškia skaičiai, kuriuos parodo kraujospūdžio matuoklis? Su naujuoju kraujospūdžio lygio indikatoriumi, Jūs lengvai matysite ir sužinosite ar Jūsų kraujospūdžio duomenys neviršija Pasaulio Sveikatos Organizacijos rekomenduojamo kraujospūdžio lygio. Naudotojams, kurie nori patikrinti ar jų kraujospūdis yra normalus t.y. neaukštesnis kaip 135/85mmHg, yra įdiegtas kraujospūdį įvertinantis indikatorius.

Kliniškai patvirtintas tikslumas. Visi OMRON kraujospūdžio matuokliai prieš išleidžiant juos į rinką yra kliniškai patikrinami pagal Tarptautinį protokolą. Tyrimai atliekami Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir JAV notifikuotose klinikose.

3 metų garantija

Omron kraujo spaudimo matuokliai tai itin kokybiškas ir vienas populiariausių visame pasaulyje pasirinkimų. Tikslūs ir patikimi kraujospūdžio matuokliai Omron labai gera kaina. Vaistinėse dažniausiai Omron matuokliai kraujospūdžiui kainuoja kelis kartus daugiau nei mūsų parduotuvėje - tad sutaupykite įsigyjant Omron internetu! Omron - kokybė su garantija

PIRKĖJŲ ATSILIEPIMAI APIE ŠIĄ PREKĘ

palikti atsiliepimą apie šią prekę

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.